Σχετικά με μας

Η EASY MARKET είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείτε από το 2005 στον τομέα της εμπορίας, του service και της εκμετάλλευσης αυτόματων πωλητών στην Ρόδο και στα Δωδεκάνησα. 
Βασικό αντικείμενο εκτός από την εμπορία, είναι η εκμετάλλευση αυτόματων πωλητών σε επιλεγμένους χώρους, όπως πρακτορεία ΟΠΑΠ, επιχειρήσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (φροντιστήρια), αίθουσες αναμονής νοσοκομείων και ιδιωτικών κλινικών, δημόσιες υπηρεσίες, δημοτικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, internet καφέ, κέντρα αθλητικών εγκαταστάσεων, κέντρα διασκεδάσεως, κ.α. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων καφέδων, ροφημάτων, snacks, ποτών, αναψυκτικών, χυμών, παγωτών, τσιγάρων, εφημερίδων, περιοδικών, που τα μηχανήματα πωλούν οτιδήποτε μπορεί να συσκευαστή και να χωρέσει στις δεδομένες διαστάσεις του μηχανήματος. 

Η EASY MARKET είναι πάντα κοντά σας 24 ώρες για να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει λύσεις για την τοποθέτηση και τους όρους συνεργασίας.
Επίσης η EASY MARKET μέσα από την σελίδα αυτή μπορεί να σας παρέχει ανταλλακτικά, είδη συσκευασίας, προϊόντα για αυτόματους πωλητές και διάφορα άλλα προϊόντα σε τιμές χονδρικής.

EASY MARKET ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ 68 ΡΟΔΟΣ 85100 

Tηλ/Φαξ 22410 60247

https://24easymarket.blogspot.gr, 

https://www.facebook.com/easymarket

E-MAIL: 24easymarket@gmail.com